Elveszett Világ / Logok

Mottó: "Itt körülöttem :) A világ közepe körül" Vihar

Vihar <cre> Eszre se vettem, hogy itt vagytok
Ample <cre> en se :) hi
Vihar <cre> Es hirtelen csend lett, az egi madarak lehullottak, a halak
hasukat felfele forditva a viz szinen usztak, az erdo vadjai megrogytak, s
holtan estek az avarra...Ample eszrevette, hogy nincs egyedul.
Ample <cre> aztan megnyugszol :)


Ample <cre> (TM) Igen. :) Vihar <cre> Elkepzelem azt a dolgot, amit Igen-nek hivnak, es TradeMarkos Vihar <cre> Terhessegi teszt? Ample <cre> :) Valasztasi propogabanda :) Ample <cre> esetleg eskuvo :) Vihar <cre> k. keveset alszom mar ket hete, es lassan lesullyedek egy atlagos ember iq szintjere Ample <cre> :) akkor meg van hova sullyedni :)
Loryn <bard> nagyon en se szeretem, de beszelgetni akartam, nem mozizni... Mercere <bard> legalabb egy jo csajjal voltal? Mercere <bard> vagy helyes fickoval?
Blam <duma> lecci egy terkaput valaki unityhez Blam <duma> leccileccilecci Blam <duma> legyen szives egy magus adjon nekem egy terkaput Unityhez. Blam <duma> nah legyetek mar ilyen nemsegitoek. Tudom marhara megeroltetheto lehet egy nyamvadt terkaput nyitni arra a nyamvadt helyre. Tudom hogy marha nagy dolgot kerek Blam <duma> ehh. marha nagy a szokincsem :)
Terv: Szeretnek vegre vandor lenni es ettol a szemet patkanytol megszabdulni :)))
Vihar <cre> re b+ :) (Sonne) <cre> re b+ Flambard <cre> b+ te :) Flambard <cre> Vihar johogy josz beszelni szeretnek Veled, csakhogy orulj :) Vihar <cre> Picsa :)
Vihar <cre> Az jelentos mennyisegu, munkara emlekezteto tevekenyseget igenyelne reszemrol, melyet a korulmenyekre valo tekintettel meg kell tagadnom (Sonne) <cre> Mik a korulmenyek?:) Vihar <cre> Igen fontos korulmeny pl. az, hogy lustasagom egy allateval vetexik
Vihar <cre> Milyen arch csatin? Nincs is arch csatim Flambard <cre> nincs? akkor beegtem :) Vihar <cre> Van, szoval nem egtel, szoptal :) Flambard <cre> akkor te is bekap6od :))))
(Dano) <cre> tudja valaki,hogyan lehet a mudlibet ravenni, hogy kuldjon el egy levelet egy adott e-mail cimre ? Vihar <cre> force mudlib to level <emailcim>
<cre> Vihar leborul, es halat ad a magassagosnak, aki szelessegestelen Vihar <cre> gy.k Bombira gondoltam
Flambard <cre> pedig mar remenykedtem hogy megpillantottad a valo e'nemet :) Vihar <cre> Amugy is, ha a belso ened magassagos, akkor hogy fer el benned? Flambard <cre> meghuzza magat... egy trabant se nagy megis elfertek mar benne 16an 1xrre :) Vihar <cre> Igazan jo onkritikara vall trabanthoz hasonlitani onmagad
Sonne <cre> En akkor kussban maradok :) Vihar <cre> Dicseretes onkritikara vall :) Sonne <cre> Az onkritikamnal csak az egom nagyobb :) Es az egom nem birna el, ha viszontlatnam a balf***sagaim neten :) Vihar <cre> Mellesleg, hogy ne lasd balfaszsagaid, gag-elted onmagad, es letoroltel mindent a konyvtaradbol? :) Sonne <cre> Vihi, telitalalat :) Sonne <cre> Nem latom mit mondok :)
Flambard <cre> most mar nincs gag csak utal... teged is :) Vihar <cre> Engem szuletese ota Vihar <cre> Az a gond, hogy mar o is megszokta, hogy beszolok neki, es nem sertodik meg Vihar <cre> Uj wizeket kene felvenni :) (Sonne) <cre> Ki mondta, hogy nem sertodok meg? Kurvara meg vagyok sertve, utallak...
Flambard <cre> Vihar... mi csopog ott nalad? :))) Vihar <cre> Ooo..bejott a kolleganom, es nagyon csinos
Flambard <cre> es most fog bejonni a baratja akinek ki kell nyitni a ketszarnyas ajtot mert nem fer be amugy akkorak a vallai? :))) Vihar <cre> Na jo, bejott a baratnod, es szajjal kielegitett..
Flambard <cre> bekap6od... sot... nemis... bekap7ed :)))
Flambard <cre> Vihar: mas... ki fizette ki a sorom kvinnben mult heten? :))) csak erdekelne kinek logok 1 sorrel :))) Vihar <cre> Mit gondolsz, miert jott most a baratnod? :)
Vihar <cre> Itt korulottem :) A vilag kozepe korul
<cre> Flambard rohog (Sonne) <cre> Ne rohogj, nem kaptal ra engedelyt :)
Vihar <cre> Sonnebol kitort a despota (Sonne) <cre> Spota Iren?
Vihar <cre> Eddig majdnem minden sorban elhelyeztem egy helyesirasi hibat.. Vihar <cre> legyen ez a kivettel Flambard <cre> eleg jol csinalod mert meg sose sikerult eszrevennunk a tudatossagot a hibaidban :)
Vihar <cre> Mellesleg, emlitette neked mar valaki, hogy az emberbol a kodolas miatt lesz arch, nem a duma miatt? Vihar <cre> Ha igen, akkor hazudott :) Vihar <cre> A sorozes teszi :)
Flambard <cre> akkor van valaki aki nem hazudott eddig a cre csatin :))) Flambard <cre> eleteben 1x :) Vihar <cre> Hogymi? Flambard <cre> nem rolad van szo :)
Flambard <cre> de ha rolad lenne akkor meg nem mondanam... azzal lerombolnam az imaget amit magad kore nagynehezen kiepitettel :))) (Sonne) <cre> Image? Viharnal? Ne rohogtess
Vihar <cre> Amugy meg, akinek nem image, ne vegy magara
Flambard <cre> Sonne manapsag nem beszel sokat, de amikor van lehetosege Vihart csesztetni akkor egybol megszolal :))) Vihar <cre> Ami tomoren azt jelenti: Keveset beszel, de az is hulyeseg
(Sonne) <cre> Az volt acelom :) Vihar <cre> Vasad..
(Sonne) <cre> Nekem kicsi es nem faradekony, sot, virgoncka :) Vihar <cre> Az agyad, mi? :)
Vihar <cre> Sonne, ha ennel ritkabban szolalnal meg, nagyobb hulyeseget akkor sem mondhatnal :) (Sonne) <cre> Ezt most csak azert mondod, mert tudod, hogy igaz :) (Sonne) <cre> Es csak irigykedsz :) Vihar <cre> Az elobb tevedtem Vihar <cre> Megis mondhatsz
<cre> Flambard mar csak rohogni kepes... ertelmes beszedre mar nem :) (Sonne) <cre> Nem ujdonsag :)
Flambard <cre> Bombi tanitsa Sonnet gepelni? mi a jo abban ha Sonne eddigi gyer tudasa is leamortizalodik? :)
(Sonne) <cre> Tudasom bazi nagy, testem vegtelen :)
Flambard <cre> nekem az fog fajni amikor bombi olvassa a reakciomat es nekemjon a kapaval :) mellesleg ki kell abranditsalak titeket... nem hordok bugyit :))) (Sonne) <cre> Most lesujtottal
Vihar <cre> Nyaklancon hordja, szaritva Vihar <cre> Olyan edesen csiligelnek a heregolyoi (Sonne) <cre> Zanzasitva :) Vihar <cre> Amikor nagyon maganyos, azt szokta ragcsalni
Vihar <cre> A tarsasag elvezetes monologot folytatott :)
Flambard <cre> Vihar amugy most haraxok rad :) (Sonne) <cre> Nem vagy egyedul :) Vihar <cre> Flam, te mer', amugy? Flambard <cre> csesztel valaszolni :)))) Flambard <cre> na igen :))) varhato volt :) Flambard <cre> "Vihar azt valaszolja: csesztel" :)
(Sonne) <cre> Hoho, van egy Loncarmunk, es mino meglepetes, nem havenben :) (Sonne) <cre> Vagyis mar havenben :)
Flambard <cre> csa Mercere :) Flambard <bard> csa Mercere :) <cre> Flambard rohog
Vihar <cre> orgazmus Sonne <cre> euforia
<cre> Vihar kirohogi Sonne-t. <cre> Vihar Flambardot is kirohogi, mert demokratikus szellem.
Vihar <cre> Az annyira nyilvanvalo, hogy nem akartam mondani Vihar <cre> Gondoltam, csak a hujek nem ertik :) Sonne <cre> Ezzel azt akarod sugalmazni, hogy en huje vagyok?:) Vihar <cre> Nem sugalmazni akartam :)
Vihar <cre> Ez az, toroljuk a fejvadaszt :) Sonne <cre> Felolem :) Vihar <cre> Bombooknak ugy fog tunni, te torolted Sonne <cre> Miert tunne ugy?:) Flambard <cre> mert Vihi genyo :)
(Flambard) <cre> vazz Sonne feletek is azert nem epitenek repuloteret mert minden gep beleutkozne az egodba.. metro meg azert nincs mert maz IQszintednek is hasonlo a hatasa :)
(Flambard) <cre> najo... tessek kapaszkodni... kodolok... en huje :) Vihar <cre> NEm kodolsz, hanem hibat generalsz (Flambard) <cre> ugyanaz :)
Sonne <cre> Vihar, most latatlanban nyalod Dia segget ?:) Vihar <cre> Nem :) Vihar <cre> Elfelejted, hogy loggolom :)
Vihar <bard> Szia, fuleske :) Loryn <bard> Fuleske? Vihar <bard> Van ket szep, egeszseges fuled :) Loryn <bard> Hivhatnal Farkasnak is :->
Mongoose <vandor> szal ha pl zmudod van...akkor #alias {v} {vandor haztetoszazalekszinhaztetoszazalek %1}
Protzebie <duma> ???? fejlesztgetem a karizmam, erre 20-al no a hp-m... hogy van ez??? Fury <duma> hat olyan szep lettel, hogy mar nem mernek megutni annyira...ezer a plussz hp
Sonne <cre> Vihi, most miert akarsz kicseszni ennyire Flammal ?:) Vihar <cre> Te miert torolted le a fejvadaszt?
Vihar <cre> Itt nem lehet wiz, aki nem iszik velunk :) Vihar <cre> Kiv. Lonci, de mar ot is furom :)
littlepety arrested faszod: Thu Oct 19 22:15:01 2000 Reason: Kell a neve...:) Najoh nem... vihar arrested faszfej: Thu Nov 2 17:00:07 2000 Reason: kellett a nev LP-nek littlepety arrested ass: Sat Nov 4 10:52:31 2000 Reason: Reg nem lepett be, es Viharnak kell a neve...
Flambard <duma> tudod irl kis csoffant szemuveges kockafej vagyok aki lepten nyomon elnyomnak... de itt most hatalom van a kezemben es itt most kielhetem magam.. Cinege <duma> Flambi... te Abiondi vagy? :)
Flambard <cre> "Hlsoft uzeni: nah, hogy fogsz kemenyen banni a playerekkel?:)" rossz kerdes..
Gandalf <cre> meg lesz :-) a verem felismeri az alkohol kisugarzasat
Sonne <cre> Hm, magad neveben beszelj, en nem vagyok kicsi :) Vihar <cre> Sonne, a fioknapoleon :) Sonne <cre> Vih, rohadj meg :)
Flambard <cre> azkene meg hogy apam legyel.. felkotnem magam.. Sonne <cre> Nem, en kotnelek fel :)
Flambard <cre> Sonne: urits pliz.. Vihar <cre> Mit jelent az, hogy uritsd? :) Sonne <cre> You dest Flambard, a gyufatolvaj!. Vihar <cre> kitakaritod a memoriabol a folosleget
Sonne <cre> Bom, a mudot nem irod at KItMud-ra ?:) Bombook <cre> irjam? :)
Sonne <cre> Kit tituja marha jo, bar valamiert szkeptikusan kezelem :) | Kit nem wizkedvenc (felistenno) |
Vihar <cre> Sonne, igy legyen otosod Vihar <cre> pusztulj el szegenyen :)
(Gandalf) <cre> bele lekkl ujra jonni a parancsokba... Sonne <cre> Meg a gepelesbe ahogy latom a logbl :))
Vihar <arch> Ezzel meg lehet szivatni a jatekosokat, de alaposan Bombook <arch> mar irom is a targyat :))))))))))))) Vihar <arch> Jut eszembe.. Vihar <arch> Aura of Vulnerability Bombook <arch> Vidam Medve hatalmas utesevel atalakitja testfelepitesed. Bombook <arch> Ez kurvajo:))))))
Flambard <cre> Rombolo uzeni: hali Valaszolom: cso R: kene egykis segitseg F: mi? R: meg akarnak kodozni F: es? R: nem szeretnem segitsR: dudsz elene valamit tenni? F: jah... ajanlom a kilep parancsot[980;1220;1020> v jah... ajanlom a kilep parancsot :)
Vihar <cre> Flambard, ez etikatlan viselkedes Flambard <cre> rugj ki :) Vihar <cre> Lehet, hogy nemsokara alkoto leszel :)

Vissza