Elveszett Világ / Logok

Mottó: "Én is szeretem az egy betûs aliasokat összekeverni..." Ample

Bombook <cre> meg egy utolsot ragcsal a labadon, madj a vadlidat es a
combodat vegigcsokolva egy finomat harap elol a bugyidba, aztan nevetve
melled fekszik
Bombook <cre> oppe
Klath <cre> :)
Vihar <cre> :))))
Klath <cre> buta feles :)
Selion <cre> :)
Vihar <cre> Bombiii, meg :))
Selion <cre> Meg! MEG! MEG!!!
Flambard <cre> hehe
Klath <cre> Bombi: ne hagyd abba :)
Loncarm <cre> Bombi asz vagy! :)
Klath <cre> Harapj Feles! Harapj!
Flambard <cre> aszem lemarattam vmirol
Bombook <cre> nem kene ennyit pofaznom a cre-n :)
Vihar <cre> Terdelj le nekunk, Bom :))
Bombook <cre> baaaaaaaaaaaaaaaaa
Selion <cre> :)
Bombook <cre> bumm
Bombook <cre> bumm
Bombook <cre> bumm
Bombook <cre> bumm
Bombook <cre> bumm
Bombook <cre> bumm
Bombook <cre> bumm
Bombook <cre> bumm
Bombook <cre> bumm
Bombook <cre> bumm
Bombook <cre> bumm
Bombook <cre> bumm
Bombook <cre> bumm
Bombook <cre> bumm
Bombook <cre> bumm
Bombook <cre> bumm
Bombook <cre> bumm
Bombook <cre> bumm
Bombook <cre> bumm
Bombook <cre> bumm
Bombook <cre> bumm
Bombook <cre> bumm
Bombook <cre> bumm
Bombook <cre> bumm
Bombook <cre> bumm
Bombook <cre> bumm
Bombook <cre> bumm
Bombook <cre> bumm
Bombook <cre> bumm
Bombook <cre> bumm
Bombook <cre> bumm
Bombook <cre> bumm
Bombook <cre> bumm
Bombook <cre> bumm
Bombook <cre> bumm
Bombook <cre> bumm
Bombook <cre> bumm
Bombook <cre> bumm
Bombook <cre> bumm
Bombook <cre> bumm
Selion <cre> Vajon kivel beszelget? :)
Littlepety <cre> Bzd meg...
Bombook <cre> igyekszem :)
Littlepety <cre> ehh...
Klath <cre> bom: keso:) meg van logban:)
Vihar <cre> Nem tudom, Kit akart harapdalni :)
Klath <cre> Lonci: frissitened most a paged?:)


Diaz <feketemagus> felment a szellemkezem jeeeeeeeeee Darkpower <feketemagus> hova? Diaz <feketemagus> padlas:)))
Eleinor <cre> csak nem torlok olyat, amit nem kellene :)
Eleinor <cre> abba se sokan fognak javitani, nekem is 20 perc volt, mire felfogtam a bitmuveleteket, bitmezoket Eleinor <cre> Sziki magyarazta ennyi ideig ;) (Loncarm) <cre> Akkor nem is csodalom, hogy eddig tartott. :))))
Fuevo uzeni: azt hittem a kezdo halhatatlanok mind adminok
Sziki <cre> mit mukodsz Lonci? Loncarm <cre> Epp semmit. Harom perc es megyek suliba. ;) Sziki <cre> Nah, menj suliba, az a 3 perc beloled sok nekem ;)))
littlepety arrested gamma: Tue Jan 5 18:13:33 1999 Reason: Gamma nem Gamma es Gamma keri vissza Gammat :)
Tapsihapsi mondja: Ne menj, imadom ha megalazol a magasabbszintu intellektualis dumaddal :)
Franc kerdezi: mi a fenenek van benne a hang variban az hogy wizt nem lehet hangolni?? :) Tapsihapsi mondja: mert nem zongora
Eleinor <cre> ha belegondolsz, mindenki wizard, csak aki legalabb nem alkoto, az olyan, mintha nem is lenne ;)
Eleinor <cre> ki lehet mire? :))) (Loncarm) <cre> Fakultativ, mindenki gondoljon arra, ami jolesik neki. ;) Tote <cre> fuck ultativ (Loncarm) <cre> No igen, kinek mi esik jol. ;)
Eleinor <cre> arch kell? Tote <cre> nekem ugysincs, akkor ne
Eleinor <cre> hm, felallt Eleinor <cre> bar ez egy dolog
Tote <cre> hat, ha mar superuser az ember, mar mindent lehet? Loncarm <cre> Idezek: "Minden ... joggal rendelkezik. A szava megkerdojelezhetetlen." :)))
Quintus kialtja: Egy uj vilag szuletett ! (Loncarm) <cre> Jo volt. :)) Eleinor <cre> rossz process-t lottem ki
Eleinor <cre> most allitom fel Selion <cre> micsodat???? ;) Tote <cre> allitsd, El, allitsd <cre> (Loncarm) rohog. Selion <cre> Szegeny ... Tote <cre> merevre Selion <cre> kuldog viagrat :) Eleinor <cre> szerintetek? :))
Eleinor <cre> pedig felraktam, bizisten
Eleinor <cre> mind1, legyen neki call, de leverjuk a herejet, ha visszael vele ;) (Loncarm) <cre> Noi wiz leszek. ;)
67. uzenet Felado: Vihar, Kelt: Fri Jan 15 11:50:08 1999 Tehat: find_player("kommon")->query_hunted() == ({ "Flex " }) Ez nagy baj :)
(Loncarm) <cre> Na jo. Akkor marad Bombook elkepzelese: Meghirdetjuk az admin csatin, hogy wizfelvetel van es varjuk a jelentkezoket. ;)
Sziki <admin> szar az elet Sziki <admin> ha Lonci nem csinalja meg a dolgokat, akkor itt nem lesz semmi Loncarm <admin> ??? En?? Loncarm <admin> Akkor itt nem lesz semmi.... :))))))
Eleinor <admin> innen is tudom odaat rugdosni a wizeket ;) Loncarm <admin> Jo hosszu labad van, mi?
Eleinor <admin> tenyleg nem beszeltek vagy csak en nem latom? :)
Loncarm <admin> Miert, miert, mert nalam a sugobol olvassa be az adatokat... ;))) Loncarm <admin> Igy eleg egyszer megirni... ;)) Eleinor <admin> anyam :))))))))
2000.01.01. ========================================================================= | E L V E S Z E T T V I L A G | | Jelenleg 7 ilyen kalandozo talalhato! | | 'Fene, elmaradt a vilagvege. Mehetek vizsgazni... :(' | -------------------------------------------------------------------------
<cre> (Loncarm) hirtelen nagyon buszke lett magara. Tote <cre> miert is? (Loncarm) <cre> parancs: kivagyok, valasz: Te Valaki vagy... (Loncarm) <cre> Nem semmi am! :)
Vihar <cre> Telleg, Lonc, jutottal valamire azzal a terulettel? Loncarm <cre> Vegulis nem, mert Abiondi egyertelmuen azt mondta, hogy Sziki intezi. Vihar <cre> Csak mert szikinek irtam, hogy te intezed :)
Loncarm <demonidezo> Elvezem a telet a havat! Meseszep! :) Lopatowsky <demonidezo> ezen a csatornan ilyen hamvaslelku szolam turhetetlen Lonci
Vihar <cre> Adjunk halat az urnak, hogy Abiondit ismet elhozta kozenk. Abiondi <cre> Vihar: ... :) Loncarm <cre> Ez inkabb sorscsapas... :)
Vihar <cre> Sziki, a vandoraidnak 24 oran keresztul kell jaccogatniuk azzal a kis nyomorekkal? (Sziki) <cre> Valaki panaszkodni mert? Szoljatok, nem lesz vandor...
-=echOall=- Kommon : Ahelyett, hogy buszke lennel arra, hogy ugyanaz a titulusod, mint a wizeknek.. ;)
Vihar <cre> Barackca mondja duman: Szamuraj akarok lenni Vihar <cre> Mire Musza: A kolto azt mondta: Tuzolto leszel, vagy katona, vadakat terelo juhasz. A Szamurajt nem emlitette
Azt kerded: Lelkiismeretfurdalas? Ez valami varazslat? Azt mondod: Gonosz, gyotro dolognak hangzik... Sith kerdezi: Ugye? :) Sith mondja: Mondjuk olyan lenne mint a force.... :)))) Sith mondja: De csak azokra hatna, akiknek 'meg' van lelkuk... :))))) Sith mondja: Baaaar... mondjuk felebresztem egy gonosz tk-s lelket, hogy ne hogy mar bantani akarjon engem, o meg: 'jaj, szegeny fm, annyira nem akarom bantani' alapon beken hagyna... :)))) Sith kerdezi: Vagy: 'jaj, de nehezen olod meg ezt a szornyit, segitsek?'... :))))) Egesz jo vari lenne... :)))
(Loncarm) <cre> Na, menjunk abc-sorrendben. ;) Gamma, te kezded. :) Sonne <cre> Eh Sonne <cre> Nem igazsag, ez hatranyos megkulonboztetes:) Sonne <cre> Mindjart atiratom magam Asonne-ra :) Gamma <cre> faji diszkriminacio Westbam <cre> meg jo, hogy en nem akarok semmit :) <cre> Sonne rohog (Loncarm) <cre> :)))))))) Westbam <cre> ugyse kerulnek sorra
Ems <arch> eleg jok lettek, csak sok benne a Vihar :) <arch> (Vihar) vigyorog Ems <arch> dehat oruljon akinek nincs masban boldogsaga :))
(Vihar) <arch> Kozoltem leendo felesegemmel, hogy el fgomo venni :) Abiondi <arch> hogy reagalt? :) Ems <arch> szegeny csaj :)
Sonne <cre> Veletlen cd rooms helyett cs rooms-t irtam es a csarnokba kerultem, jo ideig csak bambultam mi tortent:)) Aztan megneztem a tf-es aliasaim es rajottem hogy a cs=csarnokba jatekos aliasom bent maradt:)
(Ample) <cre> en is szeretem az egy betus aliasokat osszekeverni :)
(Ample) <arch> ti meg mondjatok mar el, hogy lehet hivatkozni egy havenben (Abiondi) <arch> a haven azert van hogy ne lehessen ra hivatkozni
75. uzenet. Felado: Tapsihapsi, Temakor: jelszo stb.. szoval a jelszavadat meg lehet kerdezni mazsinal aldozni meg ne aldozz a kapolnaban csak ha komolyan veszed.. :))))) masreszt egy halal miota esik rosszul egy feketemagusnak???:) oruljel!!!!!!!!!!!! istenunk kedvel teged... chao
Sziki <cre> Mizujs Lonci? Irod az uj Telapot? ;)) Loncarm <cre> Keszul, keszul. :)) Sziki <cre> En ugye szaloncukrot kapok? Loncarm <cre> Csak meg nem tudom, mit hozzon ajandekba. ;) Sziki <cre> Itt az Alfan Totemet ;) Loncarm <cre> Azt mindenki kap majd. :) Loncarm <cre> :))))) <cre> Telapo atnyujt neked par statzsetont. :) Sziki <cre> A betan meg ugy kene, hogy a rsszakat beteszik TK-ba a jokat meg kiveszi ;) Loncarm <cre> Na az nagy szam lenne. :)) Loncarm <cre> Biztos mindenki oda lenne az oromtol. :)
Azt mondod: Kellett neked bejonni. Eddig azt hittem mindjart kesz vagyok vele.... :)))))))) Sziki mondja: Az a baj hogy ismerlek jol Lonci es TUDOM hogy utalsz felkesz dolgokat csinalni ;)) Azt mondod: Ezert _is_ nem keszulok el soha semmivel. :)) Azt mondod: De legalabb nem unatkozom majd hideg teli esteken. :) Sziki mosolyog. Sziki mondja: Hat igen, lasd a skillrendszer kontra Sziki parharcot ;) -> Loncarm vigyorog. Azt mondod: Sorstars. :) Sziki mondja: Ha egyszer valaha kesz lesz, nagyon cool lesz, de addig ;) Azt kerded: Unokaink (is) latni fogjak? :)) Sziki mondja: is - az kell bele ;)
Sziki mondja: mert a maglyarakas az ilyen ;) Franc meg ir nekunk egy maglyarakas modult most gyorsan :) Ami ezt automatikusan lekezeli ;) -> Loncarm vigyorog. - Franc keresgeli ayt a bizonyos fonalat...
Sziki mondja: Abi nem jo, o szokta hasznalni az eszet ;) Azt mondod: Ezt nem mutatom meg neki, nehogy elbizza magat. :) Sziki mondja: Vagy akkor pl Dennisken is probald ki ;) Sziki mondja: ezt meg neki ne mutasd meg ;) Azt mondod: Akkor inkabb irok peldat. :) Sziki nevet. -> Loncarm vigyorog.
Sziki <kezdo> Loncival csak ez az egy baj van: ha kodolni kezd: Valami rossz es termeszetellenes tortent....
Sziki mondja: remelem nem rekurzivan hivjak egymast a daemon es a sefun Azt mondod: Nem rekurziv, csak oda-vissza belerugnak egymasba egyszer, aztan szent a beke.
Loncarm <cre> A save_object() nem hogy nem ment ki object tipusu valtozot, ami mellesleg nem is baj, de egyszeruen torli is az erteket... Sziki <cre> ;))) Sziki <cre> jahm, ezt elmeselhettem volna neked lonci Loncarm <cre> Szikiiiii.... :))) Sziki <cre> mar en is szoptam vele Loncarm <cre> Na ez legalabb vigasztal. ;)
Eleinor <cre> kicsit nem vagyok Eleinor <cre> bar mar megszokhattatok ;) Sziki <cre> ok EL, akkor most majd rendszeresen kerdezunk toled es majd elmondjuk milyen bunko nagykepu vagy, hogy nem valaszolsz. Igazuk van a jatekosoknak! Nem Lonc? <cre> Eleinor rendel egy vagon hamut a fejere <cre> Loncarm ket fagyas kozott buzgon helyesel. Sziki <cre> Remelem Eleinornak virgacsot hoz a telapo... :) Bar megerdemel 1 azaz 1 szaloncukrot a hamuert...
Eleinor <arch> elszallhat tole a cucc? (Loncarm) <arch> Egy kicsit, de majd behuzzuk a nyakunkat es nem nyilatkozunk. :) Eleinor <arch> :)))))
(Loncarm) <arch> Shutdown-nal az utolso uzenet a 'shutting down immediately', vagy a jatekallas elmentve? Eleinor <arch> megnezzuk? :)))
Eleinor <arch> Lonci, szomoru vagyok, nincsenek hibak :)
(Loncarm) <cre> ELEINOR!! Eleinor <cre> igen? Eleinor <cre> mit szurtam el? (Loncarm) <cre> Elbasztam a user.c-t a hatoson. Eleinor <cre> mar azt hittem en csinaltam valamit :) (Loncarm) <cre> Irtam update user.c es rogton kilep... aztan mar kilepes utan lattam, hogy update hibas... ;)))
(Loncarm) <arch> Ez aranyos. Eleinor <arch> mi? (Loncarm) <arch> Privs.db-ben meg van adva a freezer-nek a destruct jog, csakhogy a freezer ezt elfelejti felhasznalni. :) Eleinor <arch> hehehe :)) Eleinor <arch> kiraly :)) (Loncarm) <arch> Es mivel csak destruct joggal lehet jatekost kileptetnie, el lehet kepzelni az eredmenyt. :) Eleinor <arch> marad a freezer-ben? (Loncarm) <arch> Jaja. Eleinor <arch> kiraly :)
Rotten <fm> Sith nem allsz be tk-ba? Sith <fm> Hogyisne. :) Sith <fm> epp eleg volt egyszer. :) Rotten <fm> es hogy alltal ki tk-bol??? Sith <fm> Piszok egyszeruen. Ongyilkossag. :) Sith <fm> Szoval a fene kezdene megint elorol 0 tp-vel. :)) Rotten <fm> huha
(Loncarm) nevet. Eleinor <arch> nah? (Loncarm) <arch> Lelogolta a setter a telapot, mint illegalis object-et. :))) Eleinor <arch> :))))))))))))
(Loncarm) <arch> Jo kerdes... tegnap nem lehetett belepni, mikor belenyujtam a move-ba. ;)
Eleinor <cre> valaki irja gyorsan vissza! :) Eleinor <cre> mar uzengetnek ram ,hogy baj van Seen <arch> hihi :))) Seen <arch> mondtam, hogy meg fog halni tole :))) (Loncarm) <arch> Es lon. :)
(Loncarm) <arch> Hiaba na, Flex utolerhetetlen. :) Eleinor <arch> stilusban? :)) Seen <arch> :))) Seen <arch> telefonon :P <arch> Eleinor rohog
Eleinor <arch> hm, nem csinalunk puccsot? :) Seen <arch> de, en a foldmuvelodesugyi es videklfejlesztesi miniszter akarok lenni :)) (Loncarm) <arch> :)))))) Seen <arch> o utazzik a legtobbet ;) <arch> Eleinor rohog Eleinor <arch> en penzugyminiszter akarok lenni, leven hogy nonprofit :) (Loncarm) <arch> Sebaj, tied a bankrendszer. Eleinor <arch> kiraly :>>> Eleinor <arch> barterkereskedelem rulez :) (Loncarm) <arch> Kiraly nem lehetsz. Az demokraciaban nincs. Seen <arch> ki mondta, hogy demokracia lesZ? :) (Loncarm) <arch> Alkotmanyos monarchia? Eleinor <arch> az senkit nem erdekel :)
<tk> Rotten helyen a legmelyebb felelmeid pillantod meg. Kove dermeszt az iszonyat. <tk> Rotten rohog Dartagnan <tk> na a sok dc :)
Tapsihapsi <feketemagus> diaz.. Diaz <feketemagus> mester Tapsihapsi <feketemagus> kerdezted mennyi esleye van Tapsihapsi <feketemagus> ne old oket Diaz <feketemagus> :)) Tapsihapsi <feketemagus> ize ok ne oljenek teged <feketemagus> Tapsihapsi rohog:)
Rotten <feketemagus> de ha a tudatbilincs at lesz irva, hogy lehet iszonyatozni meg pokoltuzezni is vele egybol, kiralysag lesz, en leszek legboldogabb tk-s, foleg ha 3-mat cincalok :)
========================================================================= | E L V E S Z E T T V I L A G | | Jelenleg 3 ilyen kalandozo talalhato! | | 'Programmers don't die they just GOSUB without RETURN' | -------------------------------------------------------------------------
Loncarm <admin> Kulonosebben nem gond, csak elveszett par jatekos. Nem nagy ugy. :)) <admin> Sziki legyint Loncarm <admin> :))) Sziki <admin> ha csak par akkor ne fajjon a fejed :))))) Loncarm <admin> Mar el is felejtettem. :))) Sziki <admin> Latod. Ilyen egyszeru neha megoldani egy-egy problemat <admin> Loncarm vigyorog.
Eleinor tolvaja kovette el ha jol emlekszem azt, hogy megkotozte Kevanart, megpofozta, es otthagyta... Kevanar alig latott az idegtol... Pedig nem halt meg... Bombook
(Loncarm) <cre> if (!this_object()) Elkepzelem mikor teljesul es megis fut a heart_beat. :)) Eleinor <cre> Lonci, szoval a heart_kozepen a sebzes miatt eltunik a TO Eleinor <cre> tegyem bele? (Loncarm) <cre> Belerakhatod szerintem. Eleinor <cre> oks (Loncarm) <cre> Bar elvileg a heart_beat-nek is vele kene menni, de hat lattunk mi mar karon varjut, azt hiszem. :) Eleinor <cre> :))))))) Eleinor <cre> melyik karon, villanykaron? :)
| Jelenleg 5 ilyen kalandozo talalhato! | | 'Erdeklodes hianyaban a holnap elmarad.' | ------------------------------------------------------------------------- | (Bagica) (felisten) -idle- | | (Rotten) (felisten) | | (Mask) (felisten) | | (Myhori) (felisten) | | (Gadas) (felisten) | ------------------------------------------------------------------------- Az Elveszett Vilagban ebben a pillanatban 5045 kalandozo letezik. ========================================================================= (Loncarm) <cre> 5 tk-s pokolfajzat. Miert erzem ugy, hogy buliznak a sracok? :) Eleinor <cre> :))))))))))
(Loncarm) <arch> Huhh, es en most vegyem at Flex helyet? :))) Eleinor <arch> nem azert irtam :))))) (Loncarm) <arch> Kar... :)))))))))))))))
Eleinor <arch> csinalj egy kulon mentest a db-krol ;) (Loncarm) <arch> Ennyire ne bizz bennem... :))))))))))))))))))))))
Eleinor <cre> Changelogot irjal! :) Bombook <cre> Igenis su Ur :) Eleinor <cre> Bombi, kabbe :)
Abiondi <cre> nekem nem protekcio kell hanem Ali :))) (Loncarm) <cre> Ugyan mar, tanarneni. :) (Loncarm) <cre> Es ezt Mick is tudja? Ignis <cre> taaaaaaaaniiiiiitooooooooneeeni... :)))))))))))) Aletta <cre> :)))) Abiondi <cre> mit? hogy tanrneni lesz Ali? szerintem igen :) Ignis <cre> pisilnem kell... :)) Aletta <cre> na kuss :) <cre> (Loncarm) vigyorog. Abiondi <cre> tanarneni nem illik egy fiatal kisfiuval igy beszelni :)
Mondjuk ez jo is lehet, ha mondjuk egy pszichopatanak adjak a verengzo, csecsemoaldozo, liliomtipro fekete magusokat...:) (Bocs Lonci, de nem hagyhattam ki:) Nukeman
Kommon <cre> egy be nem toltott room-ba nem lehet move_player()-rel bevinni playert, csak ha elotte betoltom a szobat Loncarm <cre> Fura. Kommon <cre> holott ezt a move_player-nek is meg kellene tennie Loncarm <cre> Akkor hogyan tudsz belepni a mudba? :) Kommon <cre> humm :)) Ems <cre> :)))) Ems <cre> Loncarmnal a pont asszem:) Kommon <cre> atfogalmazom :)) EN nem tudok move_playerrel()... ;) Loncarm <cre> :)))) Eleinor <cre> haj Kommon <cre> ez egyszer :)
Emellett imadom csesztetni a wizardokat, hogy dolgozzanak. Belegondoltatok mar, hogy itt 40 ember tok ingyen dolgozik, es en meg noszogathatom is oket? Fura egy helyzet..:) * Flex

Vissza