Elveszett Világ / Logok

Mottó: "Az IQ a béka hátsó felét ütögeti, persze alulról..." Gyilok

Fuevo uzeni: azt hittem a kezdo halhatatlanok mind adminok


Armageddon kialtja: 174 masodperc mulva elpuszititom a vilagot... legalabbis megprobalom...
Armageddon kialtja: 2 perc mulva elpusztitom a vilagot! Armageddon kialtja: De elotte elmegyek pisilni !
Amanovik <duma> en is igy gondolom Amanovik <duma> mit is gondolok?
Xiesis <duma> Nezzetek a jo oldalat, legalabb nem lesz soha ital hiany :)
Tuzfarok <duma> uvolt Abiondi na haddcsak el ha legkozelebb josz pestre en is ezt fogom mondatni a pincerrel nem ihat tobbet "Tul dagadt vagy" :))))
Azt mondod: Nos, furulya biztos van, eleg hozza egy bot. Axl kerdezi: milyen bot? Mutyi kerdezi: mondjuk a karo a Celbarnos kuldibol?? Axl mondja: vandorbot? :) Azt mondod: Akar vandorbot is. :) - Mutyi eldondolkodva a vandorbotjara nez - Thes felnevet. Mutyi mondja: de utalom ezt a botot!!:)) Axl elmosolyodik. Mutyi mondja: mindjart vagok ra par lyukat - Thes boszen vigyorog.
Gyarkemeny uzeni (Loncarmnak): te egy megfontolt nyugodt ember vagy radbizhatom magam :) Gyarkemeny reszere uzened: Igen, mindenki itt hibazza el. :))))
Scottie <NBA>: na szoval most is 6 wiz van az alfan... es dolgoznak... <duma> Ratif rohog. :) Edo <duma> almodj ! :) Sighter <duma> Loncarm: eskuszom a het vicce :))) <duma> Edo tigrise csodalkozik hogy elnek meg ilyen naiv emberek! :) Edo <duma> Sighter szerintem Scotti bizik benned,ne okozz neki csalodast! :) Sighter <duma> akkor mit csnaljak? :) Edo <duma> "dolgozz kemenyen ott" mint a tobbi wiz :))) Sighter <duma> 6bol 3 tobb mint 1 oraja henye :) Ratif <duma> Pont ugy dolgozik. :)))))))))))))))
<duma> Scottie <NBA>: Loncarm teljesen ugy nez ki mint egy ruszki muhold... <duma> Scottie <NBA>: meg azt is latja amit nem kene..:)
Norbid uzeni: bulmat vissza hoznad a halozat csapdajabol?
Broaf uzeni: segits legyszi... nagyon fontos lenne... elloptak a karakterem... pont most beszelgetek vele...
Neuron azt kialtja Farsi nyelven: kezdo vagyok, ki segit nekem missiokat csinalni? Senki. Itt nincsenek missiok. :) Neuron azt kialtja Farsi nyelven: akkor az a szar, amit meg kell csinalni, hogy szintet lepjek
- Letargikos kajan vigyorral nez a jegyesekre "Friss hus:)"
Letargikos mondja: Kerdezlek teged Dayna,akarod-e hites ferjedul az itt megjelent Seliont,kitartasz-e mellette joban rosszban,mig a Connection closed el nem valaszt?:)
Kejvagy <duma> es ha toroltek az egesz vilagot akkor tenyleg elveszett vilag lesz :)
Hirtelen az angyalok sirasa hasit bele az Elveszett Vilag csendjebe: Ciki ongyilkos lett ! :( Utolso uzenete: En leszek az elso jatekos szellem az EV2-n :)
- Moonlight csak lanyokkal jatszik!
Boga-boga torzsfonoke oromeben nagyot kialt: Torin segitett meggyogyitani a fiamat! Elgahand <duma> Gratula Alnev <duma> gratula Tower <duma> grat Balaena <duma> grat:) Shoungoq <duma> grat Torin <duma> koszi mindenkinek :) Zerokull <duma> most hogy igy orul old meg:) Torin <duma> persze :))) Hirtelen menydorges es villamlas tori meg az ElveszettVilag nyugalmat. Torin aldozatul esett Torzsfonok tamadasanak ! Alnev <duma> szegeny.... :( Vanchu <duma> Ajj Torin szelleme <duma> francba :) Tower <duma> megsem kellet volna
Star <duma> azert jo volt, hogy 7-en oltunk egy nyulat :)))
Lopatowsky rohog: legelenkebb csatorna: cre :))))) Pardoc szerint meg a szennyvizcsati :)
Saga <duma> Mar masodszor dobott ki Torin <duma> engem is :( Lyenna <duma> Ilyenkor mi valtozik? Bandika <duma> az idulatok szintje
Sogun <duma> ha valaki nem rug be velem ma ongyilkos leszek !:)
Moonlight <kezdo> kicsit nem figyelek oda, es maris meghalok :(
Moonlight <kezdo> pedig milyen amulatbaejto a sok barna medve a jegmezon! :))
Sheran <kezdo> ember, eskuszom nonek kellett volna szuletnem
Moonlight <kezdo> mire jo a szenteltviz? :) Sheran <kezdo> furdeni :)
Moonlight <kezdo> mi ez a tulvilagot atepitik? :)) Sziki <kezdo> valahol el kell kezdeni... Sziki <kezdo> :))
Sorsha <kezdo> mert hiaba menekultem el kinyiffantam a szomszedos mezon
Timot <kezdo> (: mert ugye mar ehen is haltam az elobb mert nem lattam a kajat
Horatio <duma> he, hova tunt az avatar? Thes <duma> Szomjan halt... <duma> Abiondi a fejehez kap Abiondi <duma> JAJ! <duma> Abiondi elfelejtett butykost adni az avatarnak :)
Aleph <duma> volt reset az almult fel oraban? Mithrilke <duma> csak crash:)
Sheran <kezdo> ha a kisunokatestverem tudna, hogy a kismacsakai hova tuntek :))) 3 napig nem kellett a solymomnak vadaszni :)
Loryn@ElveszettVilag uzeni: Mi kovetkezik abbol, hogy egy ugras a sugar? Loryn@ElveszettVilag reszere uzened: Mi? Loryn@ElveszettVilag uzeni: Ket ugras az atmero... Loryn@ElveszettVilag reszere uzened: hehe
Luis <duma> ki nyert? a jatekban? Sheyla <duma> thes Luis <duma> gratu Thesnek Siraso <duma> gr Morgus <duma> gratu Thes Dano <duma> Thes legkozelebb majd jol nemjacchat Morgus <duma> miert? Siraso <duma> eheh Morgus <duma> miert? Luis <duma> mi tortent? Thes <duma> Miert nem jatszhatok en? Dano <duma> tol sokat nyertel Thes <duma> :(((
Loncarm <duma> Udv! Selion <duma> Szia! Telcontar <duma> szio :)) Abiondi <duma> udvozoljetek hat tapssal, ki torolte Revenget :) Sorsha <duma> Udvozletem! <duma> Elijah Baley mondja: hali <duma> Telcontar tapsol <duma> Elijah Baley tapsol Sorsha <duma> A hetvege dupla unnep lesz beeeee:))) Kardif <duma> @#$&*&(*
Serenor <duma> Bekakiraly elveszti a fejet! Serenor <duma> FOCI A FOTEREN!
<duma> Elijah Baley mondja: hehe... Uriholgy csak vegigsimogat a kezevel.
Denho <duma> Legszebb orom a karorom???? Dehogy Csak neha jol esik :)))))
Sorsha <hm> Ezek a kezdok hogy nyomulnak, helybol Bogas kuldivel:)))
Sang <duma> Mit csinalnak a nok, ha kihalnak a ferfiak? Sang <duma> Szeliditenek maguknak egy masik allatot!
Noakin <kezdo> meddig kell meg ezt az egeret bungyolnom Noakin <kezdo> vandor akarok lenni
Bikkin <duma> ket karakter torlese fel oran belul azert rendkivuli esemeny...:-)) Mhywie <duma> unnepeljuk meg, vagy mi? :)))))) Csorike <duma> :) Saga <duma> Saga elmaradt, kit toroltek ? Abiondi <duma> senkit Abiondi <duma> de abbol kettot Devil <duma> hehehe
Hema <duma> gino igazan nyithatna mar egy boltot rhulen is... Hema <duma> abbol a sok lovebol mar igazan telhetne neki Vekker <duma> de o nem nagyuzem :))
Icebird gyerekek ... nyugi nyugi .... mindent szep sorjaban Icebird nem ertek meg annyira a kodolashoz, hogy mindent meg tudjak csinalni egyszerre :)
Bandika <duma> te meg mit rugdosol itten? Bio <duma> hmmm olyan szep celpont volt... ahogy lehajoltal hogy bekosd a cipofuzod :) [...] Bio <duma> Aztan vonulj felre az uriholgyhoz azzal akit meghajlott tested nem rugasra csabit :) Bandika <duma> nem ferunk el annyian kicsi a szoba :))))
Serenor <duma> tuzon wizen keresztul visszuk
Denho <duma> Tombol a csend.
Keisha uzeni: De hova tunt Demon Hill?
Shyla es Dalnok a boldog hazassag kotelekebe lepett! Shyla mondja: De Dalnok peldaul nem fatoku...igazi ferfi
Tecca <duma> eladtam egy par uveget 3160 aranyat kaptam ertee ! :)))))))))))))))))))))))))))))))))) Inqrid <duma> a kis reszeges
Mithrilke <duma> de csend van. cak nem reset volt?
Sorsha <duma> En szeretem a legkondit, csak miert jo nyaron azert pulcsit cipelni hogy meg ne fazzak ha epuleten belul vagyok?
Pulsar akkorat uvolt, hogy az egesz Elveszett Vilag beleremeg: legyenszives valaki nyomjon belem egy exint Valaki belenyom Pulsarba egy Exint :)
Andrewboy <duma> milyen nehez a poroszlo ? Gyoparka <duma> 80 kg
<duma> Elijah Baley mondja: wow... ledontottem a labarol az elefantot :)))

Vissza