Elveszett Világ / Logok

Mottó: "Hisz csak egy wiz..." Kéjvágy

Lujoe <cre> panik indul


Eleinor <cre> majd en fozom a teat, te meg csak dolgozz :)))
Tote <cre> innye : a cdd / parancsot nem kene kiadni :d Loncarm <cre> Most elerted, hogy mindenki kiprobalja. :) Tote <cre> hat nem azt akartam? :D
Eleinor <cre> Garma? :) Garmacor <cre> he ? Eleinor <cre> semmi, b@szogatlak :)
Lopatowsky <cre> nabasszameg Lopatowsky <cre> most jottem ra miert van itt budos <cre> Lopatowsky IRL szarba lepett Lopatowsky <cre> k. eletbe. Loncarm <cre> Kinos. :) Lopatowsky <cre> inkabb budos :) Loncarm <cre> :))
Danette <cre> azert a 3 ital helyett lehetne mondjuk 5 nem? Loncarm <cre> Van gyengebb ital is, abbol kijon tobb.
Loncarm <arch> Epp a superusereket szidjuk az alfan... :) (Sziki) <arch> ez rendszeres elfoglaltsag ;)
Loncarm <cre> Tetszik, hogy csak egyetlen szamot kell atirni a mudban es mindennek ugrik az erteke... :) (Sziki) <cre> ;) Van amit meg jol irtak meg ;)
Galek <cre> amit Flex leirt az mit jelent egesz pontosan? eldolt, kik maradnak, kik lesznek kirugva, vagy majd csak ezutan fog? Danette <cre> hat erre en is kivancsi lennek... Danette <cre> mert akkor feleslegesen strapalom itt magamm... Ems <cre> Egy biztos most egy par napig mindenki mint az orult dolgozik:))) Danette <cre> de a tarsasag az jo:) Loncarm <cre> :vigyorog. <cre> Ems Loncarmon vigyorog Danette <cre> min vigyizel loncarm? Ems <cre> Azthiszi o marad:)
Chrisz <cre> es a helyessirasi hibakat ne szamold meg :)
Danette <cre> balle mindjart mennem kell orara... Chrisz <cre> nekem meg edzesre :) Danette <cre> ja... Danette <cre> de ezt nekem kell tartani!!!!!!! Loncarm <cre> Nagy ugy, en egesz nap tartom az oramat, csak este veszem le... Abiondi <cre> en meg azzal is alszok :) Chrisz <cre> hulyek :)
Ems <cre> Mekkora marha vagyok......
Seen <arch> bombookot akarok bombookot akarok bomboo...
Abiondi <cre> mostmar tuggyuk, hogy hol kellett volna 1 honapja beiratkoznunk :)
Nukeman <cre> Afffene, bezartsagerzet helyett bezartseggerzetet irtam. :)))))))
Aletta <cre> lofaszt, lofaszt, szolt a grofno, s hogy leplezze zavarat... tanclepesben picsanrugta, legkedvesebb agarat
Abiondi <cre> levettem a szemuvegem, es 3 percenkent meg akarom igazitani :) Abiondi <cre> most majdnem kinyomtam a szemem :)
Darel <cre> Aletta: mit jelent a titlusod? Aletta <cre> nem is tudom Aletta <cre> nem latom
Eleinor <cre> Shyla, voltal mar igazi ferfival? Shyla <cre> Eleinor: es te?:)
Loncarm <cre> incompatible types: driver vs. abiondi... :)
Tote <cre> oke, akkor nyomom :d
Seen <arch> abi: en azt hittem, hogy az AKTIV wizardok maradnak, nem azok, akik beneznek 1 honapban 1x Flex <cre> udv Seen <arch> vicc volt ;)
Aletta <cre> szoval fel10-tol kobanyan sonkastojas reggeli Aletta <cre> 11-tol pakolas Flex <cre> HAJNAL fel 10-kor???? Aletta <cre> delutan valamikor csepelen csilisbab (Sziki) <cre> lehet olyat, hogy valakicsak a reggelire megy ? Aletta <cre> :))))))))))) Flex <cre> en csak delutan valamikor erek ra..:)
Aletta <cre> a jovo heten is megyek debrecenbe de csak 2 napra (Abiondi) <cre> ehh... fene.. most jut eszembe hogy jovo heten beteg leszek... es otthon maradok...
Abiondi <cre> a betara mi a fasznak irsz? Abiondi <cre> de noies voltam...
"Na hogy meglegyen az egyetertes, aki annak a koloknek megirja a sipot, az mehet zabot hegyezni mas MUD-ra." * Flex
Gamma <cre> man megint elobb van vege a filenek mielott vegelenne :(
Lujoe <cre> nemtudom neztetek-e a hireket? Agresszionak minositette a jogoszlav kormanyfo az ellenuk fellepo NATO tevekenyseget... ehhh.. Lujoe <cre> felment rogton bennem a pumpa.. Lujoe <cre> amikor annaidejen szetbasztak minket trianonba az akkor MI volt? He' Lujoe <cre> en mar reg felberetem volna egy ket krani fejvadaszt milosevics ellen..
Eleinor <cre> leteszem a hajam
Sziki <cre> Nos mi volt a tema utoljara ? Loncarm <cre> kihivas Abiondi <cre> terulet Loncarm <cre> valtozasok Eleinor <cre> es letapolas :) Loncarm <cre> jatekosok Abiondi <cre> es armi :)
Eleinor <cre> ne lepodj meg, ha ugy erkezek, mint aki ket hetre jott :) Eleinor <cre> akkora lesz a pakkom Loncarm <cre> Aztan ne lepodj meg ha harom hetig marad. ;) Eleinor <cre> :))))))) Eleinor <cre> kihuzom en 1 honapig is ;) Loncarm <cre> :)))) Sziki <cre> ;)) Aztan ne lepodjon meg ha a neki kell mennie a lanyomert az Oviba ;))
Eleinor <cre> es ha mukodni fog, akkor kiraly Abiondi <cre> nem fog Eleinor <cre> Abi, ezert megszamolunk :)
Abiondi <cre> fogadunk hogy le merem torolni a sarkany.c-t ?:)
Eleinor <cre> konnyu ket hulyenek egy normalis emberellene :))) Eleinor <cre> egymas mellett ultok? Eleinor <cre> mert ha igen, akkor eleg az egyikotok szemelyleirasat megadni ezen a terroristarendelo honlapon ;) Loncarm <cre> Rendelsz nekunk Husvetra? De rendes vagy. :)) Eleinor <cre> egy tojasgranatot :)
Abiondi <cre> bbbbboooooooooiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnngggggggggg
Sziki <cre> S mire lettetek volna vegulis kivancsiak ?
Sziki <cre> Olvassatok el Kalhorrn tablajan Selion <cre> hm :) Selion <cre> Ilyen egyszeru volna? :) Sziki <cre> nem , mert enm arulom el hol van ) <cre> Selion nevet. <cre> Selion szerint gonosz vagy, Sziki! :) Loncarm <cre> /d/kalhorrn/kalhorrn/magikustuz/belso/wizardhall.c Sziki <cre> Lonci kitekerjem a nyakad ? ;)
Abiondi <cre> ugy tunik Endre meg van jogunk :) Abiondi <cre> end-re na :)
Lopatowsky <cre> destelgetem az idle usereket Loncarm <cre> En meg a nem idleket. :) Vihar <cre> call users;die Vihar <cre> utana mar konyorogni fognak, hogy desteld, mentes nelkul :)
Vihar <cre> muxik a shut? Loncarm <cre> Probald ki. :) Rendben. Loncarm jatekallasa elmentve. MudOS driver shouts: shutting down immediately. Connection closed by foreign host.
Lopatowsky kialtja: Mi vagyunk, mi vagyunk a legjobb csapat! Ircsuk ircsuk a lovagokat! Oriasok oriasok kirajj tolvajok! Imadom ha lovagot hatbaszurhatok /Petofi forog a sirjaban :)/
Gamma <cre> nah eltokelten kodolni akarok :)
Kommon az erdeklodes teljes hianyaban elmarad :)
Eleinor <cre> csunya, ontelt wizek :)
Vihar <cre> Miert van az, hogy azok a karakterek, akiknek 10 betus a neve, szopnak Loncarm <cre> Mit? Eleinor <cre> loalkatreszt :)
(Lopatowsky) <cre> hogy dogojj meg ha vizet iszol :)))))))))))
Shyla <cre> ha jollaknek, tokeletes lennek:) Loncarm <cre> ehh...en meg nem lattalak jollakni... ;)
Flex <cre> nem tom mirol van szo Bombook <cre> nem is az a lenyeg... hanem hogy Alettanak mindig igaza van...:))) <cre> Aletta belepirul Mick <cre> (: nekem mondjatok ?! (:
Mick <cre> Networking Essentials 50% Darel <cre> magyarul?
Bombook <cre> MICK! Mindjart sirok...
Abiondi <cre> kb. fel meterre ha ulunk egymastol :) Flex <cre> attol meg nem lesz tobb eszed..:)
<cre> Mick befejezte a 4. hortobagyi husos palacsintajat Sziki <cre> te diszno Keror <cre> :) Mick <cre> :))) <cre> Sziki -nek csorog a nyala Mick <cre> es milyen jo illat maradt utanuk... szagolnhatjuk egesz delutan (: Darel <cre> vazzeg :)
Aletta <cre> marmegin becsiptem....eliteltek? Loncarm <cre> Ugyan, mar megszoktuk... :)
Flex <cre> hmm..ez a Jarre fejleszti az alkotokedvet..fel oraja meg keptelen voltam 2 sort irni, most meg szerintem tok jo belepofolyosot irok Sziki <cre> mar megint szerenykedik a fonok :)
Sziki <cre> azt hiszem a te folyosodat is mp3-mal fogjuk tomoriteni es betesszuk a bongeszdebe :)) Flex <cre> Sziki, neked meg elintezem, hogy Kiskundorozsmara kerulj, az orvosi ellatmanyba, hullakat tologatni..:) <cre> Sziki vigyorog Sziki <cre> ezzel elerheted, hogy a te hullad is ott tologassam :))
Eleinor <cre> valakit kiherelek
<cre> Sziki artatlan, bamba keppel bamul
Seen <cre> miert mi a baj a szebbiq nemmL? Loncarm <cre> a szebbikkel csak az, hogy kevesen vannak... Seen <cre> ugyanmar...2 miliard ferfi van a vilagon ;)))
Abiondi <cre> itt ul mellettem Loncarm, es csak szenvedtunk, mert nem erte el a matav-ot innen semmi Darel <cre> Matav ... ami elerheto :)
<cre> Bombook sose volt normalis :)
Eleinor <cre> most, hogy ilyen remekul felb*sztam az agyam, bejovok egy kicsit :)
Herodes <cre> mit adsz erte? :) Lujoe <cre> hmmm.. trippert?
Mick <cre> hosszu Mick <cre> eleg hosszu Mick <cre> Qrva hosszu (:
Napocska <cre> egy kerdes ha kiadtam egy rm * parancsot, akkor vissza lehet-e hozni a fajlokat ???
Abiondi <cre> ezaz Abiondi <cre> haljon meg mindenki aki mudozik! :)))
Mick <cre> ez durva... Mick <cre> a 10DM-esen rajta van az 1 / ( szigma * gyok( 2pi ) ) grafikonja... Mick <cre> ja most nezem, ez meg meg van szorozva e ad ( (x - ro)negyzet ) / ( 2 szigma negyzet) -tel Mick <cre> tehat Mick <cre> a 10DM-esen rajta van az 1 / ( szigma * gyok( 2pi ) ) * e ad ( (x - ro)negyzet ) / ( 2 szigma negyzet) grafikonja Mick <cre> ja, az kitevo minusz Mick <cre> tehat: Mick <cre> a 10DM-esen rajta van az 1 / ( szigma * gyok( 2pi ) ) * - e ad ( (x - ro)negyzet ) / ( 2 szigma negyzet) grafikonja Mick <cre> Gauss egyenlet
Herodes <cre> Majd megnezem, ha lesz ra idom, de szerintem jobban jarsz, ha Lujoe-val nezeted meg Loncarm <cre> bahh... Lujoe mondta, hogy veled beszeljek...
Littlepety <cre> Bombook: nagy egy marha vagy :)))
Aletta <cre> en is szeretlek ;) Vihar <cre> En meg jobban teged Ali...te legalabb szep vagy:)
Bombook <vandor> en nem koszonok nektek :) Bombook <vandor> nem erdemlitek meg :)
Flex <cre> Vihar, te nem jossz? Vihar <cre> En nem jarok ilyen helyekre :) Flex <cre> szar alak vagy..:) Vihar <cre> ugye? Flex <cre> ja...utallak is Lujoe <cre> nem is erdemli meg a vihar nevet... csak egy szellocske...:)) Mick <cre> fing (: ? (: <cre> Dano kezd rohogni, mint allat Flex <cre> sok bunko <cre> Mick is, csak tele a szaja kolaval (; Flex <cre> menjetek inkabb twt-re, utalok elsonek odaerni Mick <cre> helyesbitek, a billentyuzete (:
Herodes <cre> mivanmmar? MEgjott a munkakaedv? Jajj ne vicceljetek, lepjetek a fenebe, ez engem frusztral...
Lujoe <cre> amiota homeom alatt kodolok... televan minden szemtettel...
Flex <cre> romantikat ebreszt bennem..:) regi szep idok Mick <cre> na azokat inkabb hagyjuk
Danette <cre> csinaltam egy monstert es nem birom leolni...
Flex <cre> Flex az egyetlen..:) amugy lassan belejovok, nehanyat anyaznak, aztan irok olyan news-t, hogy be se mernek lepni Lopatowsky <cre> De hat Flex ugyis olyan vidam news-okat tud irni :) Lopatowsky <cre> csupa moka es kacagas minden sora :)
Kommon <cre> ne'kem csak egy fel marha kellene jol atsutve Napocska <cre> menj el szolariumba ! :))
Bombook <duma> Miert feketemagus mind a 2 benntlevo no? ez undorito... fuj
Sziki reszere uzened: Oh Nemes SzikiStar! Vesd le kegyes pillantasod ream! :) Sziki azt valaszolja: Ki vagy Te, ha nem EN ? Sziki azt valaszolja: masreszrol jobban szeretem a Nemesenszuletett megszolitast ;) Sziki azt valaszolja: nos ?
Sziki azt valaszolja: ajaj, megint egy igeretemet probaljak behajtani rajtam , khmm mi is volt az ?
Bombook <arch> ki irta at a combatot? Abiondi <arch> hmmmm Bombook <arch> Hmmm nevu fonokot nem ismerek :)
Abiondi <cre> azt update-lod? Eleinor <cre> nyilvan nem annyira balfek Nukeman <cre> NEM.....:) Eleinor <cre> megis :)))
Abiondi <cre> goblinok nincsenek megirva teljesen? Abiondi <cre> felre :) Abiondi <cre> ez a mellettem ulo embernek ment :)
Bombook <cre> Melyik marha adott 'rapir forgatasa' nevet egy skillnek? ! :) Sziki <cre> en... ? Bombook <cre> en... :) Sziki <cre> ird at rapirozas nevure Bombook <cre> brrrrr
Tema: Konvenciok Hali. Megtenned a kedvemert, hogy tartod magad a Magyar Helyesiras Szabalyainak alapveto konvencioihoz ? Csak azert, hogy el tudjam olvasni a leveleid es ne olvasatlanul toroljem, mint nem ertelmezheto karakterhalmazt. :) Elore is koszonom. Udv: Ample
Gomblyuk <kezdo> Aztaszentsegit... Loncarm <kezdo> Mi az? Gomblyuk <kezdo> arresteltem Bombook-ot Gomblyuk <kezdo> es varhatok 10 percet mig belephetek :))))))))) Loncarm <kezdo> Juj, kinos. Gomblyuk <kezdo> Kicsit... mocsok wizard varjon :)
Sziki <cre> ok bombook, akkor copyzd legyszi vissza a konyvtarad a bongeszdebol a /wizards ala
Sziki <cre> de ha akarod ujrainditom a MUD-ot a kedvedert Bombook <cre> dejo :) Bombook <cre> Shutdown A hulye Bombook miatt :) Mindenki fedezekbe!!!! SHUTTING DOWN.... Sziki <cre> te mondtad... ezt irom majd indoklasnak :)) Bombook <cre> neeeeee :))) Sziki kikapcsolta a jatekot. Rendben. Loncarm jatekallasa elmentve. MudOS driver shouts: shutting down immediately. Connection closed by foreign host.
Bombook <cre> Mukodik a dref me! :) nyertel :)
Keror <cre> na el vagy meg cseszodve Bombook?:) Bombook <cre> mar nem Bombook <cre> Hala a nagy, sot HATALMAS Szikinek!: ) <cre> Sziki szerenyen pislog egyet-kettot
Sziki <kezdo> Bombook a balance... tessek nyaggatni Bombook <kezdo> arulkodos... Sziki <kezdo> nem nezhettem tetlenul, hogy tetlenul uljel ... :)
Hirtelen az angyalok sirasa hasit bele az Elveszett Vilag csendjebe: Moonlight ongyilkos lett ! :( Utolso uzenete: Suurano leszek :)) Sziki <kezdo> kiveszem gyorsan a surrano fajt... Bombook <kezdo> :) Sziki <kezdo> megmondom Moonlightnak, hogy te voltal az :) Bombook <kezdo> neeee legyel gonosz :)
Flex <cre> Bombook dragam, olvasgatom a reports-okat? Bombook <cre> te? Bombook <cre> gondolom...:)
Loncarm <cre> Darel, van jogod a /cmds-re? Darel <cre> nincs Darel <cre> miert, akarsz adni? :)
Mick <cre> no kerdezz,darel Darel <cre> tessek? Darel <cre> mit kerdezzek?
Eleinor <cre> ftp: file received in 1.6e+02 seconds (0.0033 bytes/sec) Eleinor <cre> eleg vadallat
Darel <cre> tok jo erzes a debugged parancs hasznalata ... igazi katarzis :)))
Eleinor <cre> van ertelme eros fegyvereket odaadni nekik? Eleinor <cre> lasd halalracsikizo szobafesto pemzli, etc...
Sziki <kezdo> ha nem fog fegyvert valamely eloleny a vegtagjaiban (a keznek kikialtott vegtagjaiban) Sziki <kezdo> akkor mindegyikkel tamad Timot <kezdo> igen de min all ? Timot <kezdo> ertheto a kerdes ? Sziki <kezdo> ti is ha nem fogtok fegyvert ketszer tamadtok Timot <kezdo> es a rugaas ? (: Timot <kezdo> vagy a zebra lebeg ? [ez fontos alapveto kerdes am] Sziki <kezdo> valojaban a zebra 4-et rug, ez egy karates zebra Flex <kezdo> figyi, magyarazzuk bele, vagy elfogadod? Timot <kezdo> oke elfogadtam (:
Mick <cre> hmmm, de ugyes is vagyok Mick <cre> miota az iskolaban ilyesmit tanulok, annyi mindenrol derul ki hogy hulyen csinaltam (:
Nukeman <cre> Nem rendezunk allbugs file iro versenyt/ jelen pillanatban asszem en nyernem. :)
Nukeman <cre> Hercsi, te csak ne halizz... Az az en jogvedett koszonesem. :) Herodes <cre> kisoreg, te meg magaztal engem, amikor en mar regen halival koszontem itt mindenkinek :))))
Adso <cre> hogy lehet,hogy a boltosom a fovarosi raktarbol ad es vesz? :) Eleinor <cre> valamelyik superuser biztos az ebersegedet teszteli [...] Adso <cre> koszi Loncarm Eleinor <cre> mi volt a gond? Adso <cre> rossz volt az utvonal...:) Loncarm <cre> Ebersegproba, ahogy mondtad. :)
Loncarm <cre> Be kellen tenni valami fv-t, hogy ha az el, akkor nem osztja ki ra a sebzest. hm? Mick <cre> jo Loncarm <cre> Megcsinalod? Koszi. :) Mick <cre> nem en (:
Keror <cre> re Shyla <cre> mi, fa, szo... Mick <cre> do do mi ti szo Shyla <cre> en semmit...munkaidoben nem iszom
Shyla <cre> csak tomondatokban mutogass, idot takaritasz meg.... Shyla <cre> egy kormondathoz legalabb negy kez kell...
Shyla <cre> es ket parhuzamos egyenes azert talalkozik a vegtelenben, mert a fold gombolyu
Adso <cre> a wizsugo-ban az a sok nev,meg varosnev miert van felsorolva? Loncarm <cre> Hogy valogathass, ha tetszik valamelyik. Eleinor <cre> otletnek? Nukeman <cre> Mongyuk igen. Adso <cre> azt hittem,hogy le vannak foglalva Loncarm <cre> Szep lenne ha mar ekkora lenne az Ev... :))) Eleinor <cre> mire? Eleinor <cre> :) Adso <cre> :)) Abiondi <cre> :) Abiondi <cre> miert? Loncarm <cre> Lattad te mar mennyi nev van ott? Abiondi <cre> minden outlandos lokacio kapna egy nevet :)
Abiondi <cre> matek rulez :) Abiondi <cre> na ha ezert a kijelentesert kirugnak innen megertem :)
Eleinor <cre> SopaFlex :) Eleinor <cre> SupaFlex Eleinor <cre> melle Loncarm <cre> :)) Abiondi <cre> :) Eleinor <cre> a 2. a helyes na
<cre> Abiondi mindig bunko ez ellen nem lehet csinalni semmit Flex <cre> max megvedjuk az EV-t tole..:)
Abiondi <cre> remelem nem veszi senki komolyan egy szavam sem Abiondi <cre> meg azt sem amit kerdezek
========================================================================= | E L V E S Z E T T V I L A G | | Jelenleg 6 kalandozo talalhato! | | 'ne nezelodj,dolgozz :))' | -------------------------------------------------------------------------
========================================================================= | E L V E S Z E T T V I L A G | | Jelenleg 3 kalandozo talalhato! | | 'Igyal, ne olvass! Az hamarabb meglatszik rajtad.' | -------------------------------------------------------------------------
========================================================================= | E L V E S Z E T T V I L A G | | Jelenleg 3 kalandozo talalhato! | | 'Nehez az elet - mondta a szabo - belevasalni a nadragba!' | -------------------------------------------------------------------------
Mick <cre> szastok Herodes <cre> hkaiu Haho <cre> szia Herodes <cre> ize.. hali Loncarm <cre> Udv~ Herodes <cre> na, en megyek is, szasztopk Haho <cre> szia Loncarm <cre> Szisa. Haho <cre> en is mentem. szisatook Haho <cre> ize...
Thunder <cre> akkor ha kilepek utana mar a kikben is az leszek? Loncarm <cre> Nem. :) Thunder <cre> :( akkor nem lepek ki :))
Thunder <cre> most eppen a virtualservert irom hozza Sziki <cre> hmmmm, van doksi hozza ? Thunder <cre> a generalo rutint meg orokoltem ignistol :) Sziki <cre> ahham, az jo Flex <cre> jajj Thunder <cre> ja, ugy hivjak: Darel :))) Flex <cre> inkabb Micktol orokolted volna a rutint..:)
\_ _/ \ --__ __-- / \ \--- --- ----- -----I --- --- / / I / \/I I / / II / /~~~-- I I \ \ / / / / \_/I I / /__II I I ___ I I \ \/ / / / I I I I--II I I ~~II I I / /\ \ / / I I I I II \ \__/ / I I / / \ \ / / --- --- -- \----/ --- ---- \ \ / / / \ \ \ / \// I can't remember anything, \\/ \ / / Can't tell if this true or dream! \ \ // \\ / \
- Ignis most ferfias lesz: Dogoljon meg aki snoopol!
Ignis <cre> haho laba (feltehetoleg) olyan mint a gazellae.. Ignis <cre> nem olyan kecses, hanem olyan szoros :)
Shyla <cre> eljen a szovjet-magyar megbonthatatlan, barati... Shyla <cre> konzerv
Aletta <cre> trallalla Haho <cre> plim plim Aletta <cre> vagy csipcsiripp?
Ignis kerdezi: melyik lany tud ellenallni, mikor verset irnak neki? Ignis mondja: tudom van par, de olyan jol hangzik :)))))
<cre> Seen sets the Lame'o'Meter focus on Abiondi Seen <cre> [---------*] overflow error! Seen <cre> :P
Seen <cre> flex: had en tiltsam el, meg ugysem probaltam ki ;))) <cre> Westbam rohog <cre> (Eleinor) rohog Flex <cre> en mar igen, tegnap szorakoztak a nevemmel Westbam <cre> Seen: Emst, vagy Macit? :) (Eleinor) <cre> dobjunk fel egy ermet, ha fej, akkor Ems-r :)
Flex <cre> Dano, nincs semmi baj, csak Darel szerelmes..:) Dano <cre> Ugy kell neki ...
<cre> Darel emelkedett tudatallapotban van :) Dano <cre> gy.k. meg mindig masnapos ...
Eleinor <cre> ugy szajon csokolt egy dalmata, hogy csak na
Ample <duma> majd egy poroszlo irja fel a rendszamat.. vigye be az orsre es csukja be.. a bankszamlajarol pedig vonjak le a buntetest, amiert turboval hajtott at a sivatagon :)
Loncarm <cre> Bassz... akkor nem tevedtem. Dano <cre> hallod Lujoe B*ssz ! Lujoe <cre> hmmm... ugye ez egy felhivas keringore?:}
Csimbok <cre> ahamm, a driver hibauzenetek kozott lehet ravonatkozo utalast talalni, de azokat sajna nem lehet elso olvasasra kristalytisztan ertelmezni..:)
Flex <cre> Selion, te meg ne felkialtojelezzel lecci, mert megijedek, hogy baj van
Eleinor <cre> Gipsy Kings.. Yeee :) Keror <cre> Danubius :))) Eleinor <cre> ott a pont :) Keror <cre> nalam is az szol:))) Eleinor <cre> BAMBOLEO! Eleinor <cre> mar ha jol irtam :) Keror <cre> olla le, Keror <cre> ooooooo Keror <cre> szerintem tuti nem jol irtuk :) Eleinor <cre> taps-taps Eleinor <cre> :) <cre> Keror rohog Eleinor <cre> kozvetitek a szambol :) Eleinor <cre> marmint nem a sajat szambol ;) Eleinor <cre> bajla, bajla, bajla bajla me Eleinor <cre> bajla -> n Eleinor <cre> n = ? <cre> Keror veri a dobot veszettul :) Eleinor <cre> Dob Jozsefet a brutalis gyilkos halalra verte :) Eleinor <cre> LA primavera Keror <cre> de l'amore :) Eleinor <cre> jo ez a szam
Eleinor <cre> most nezem, hogy mit keres Keror a torpe falumban, aztan rajottem, hogy mellettem van :)
Adso <cre> idejar a sok id(et)le(n) :)))))
<cre> Mick from Paris Mick <cre> FFRQNCIQ BILL SUXX Mick <cre> ize FRANCIA Mick <cre> fel van cserelve az A es a Q, a Z es a W, az M kozepen van az enter mellett, a . es a szamok csak shifttel erhetok el... Loncarm <cre> Sajatos elrendezes. Mick <cre> mondjak jobbat? Loncarm <cre> Mondj. :)) Mick <cre> shift nelkul lehet :))-t irni Loncarm <cre> :)))
Napocska <cre> ha van jogom,mert pofazik, hogjy nincs, es ha nincs, akkor meg miert csinalja meg megis ????? Keror <cre> hogy mi??:) Napocska <cre> joghezag ... :)) Keror <cre> fordulj a birosaghoz :0
Loncarm <cre> Van itt is 'man' parncs. (Laura) <cre> :)))) koszi :))) (Laura) <cre> kb fel oraja kerdeztem :))) <cre> Loncarm lassu wiz... ;)) (Laura) <cre> es partot mos?:))
Yahoo <cre> ez mar nehezebb falat :)) Yahoo <cre> marmint nehezebb kiternem elole
Yahoo <cre> valaki echoallozik?!?? Kat <cre> nem valaki, mindenki
<cre> Loncarm eloveszi a vonalzot. Loncarm <cre> Nyujtsd ki a kezed, Kat. :) <cre> Kat bunbanoan tartja a kormeit. Loncarm <cre> Band meg buneid es akkor meg ezutan is tudsz majd fel kezzel gepelni... ;)
Sziki <cre> hat nagyon meg kell koszonnod nekem, hogy egy rakas munkat rogyasztok a nyakadba... Loncarm <cre> ohm... Littlepety <cre> Sziki megint kegyes hozzad :)))
Sziki <cre> no megorvendeztetem magammal a tobbi EV-t is :)
Icebird <cre> nezd meg az agyamat ... olyan erintetlen, hogy ihaj:)
Icebird <cre> OAAAAAHHHHHHHHHHHH
Lujoe <cre> en alapjaba veve nyugodt gyerek vagyok igazi oroszlan, de ne lassatok verekedni....:))))
Online (cre): ------------- Icebird, Laszlo, Loncarm, Lopatowsky, Lujoe Loncarm <cre> Icebird, kilogsz a sorbol... Loncarm <cre> Valtoztasd meg a neved, hogy 'l'-lel kezdodjon... :) (Laszlo) <cre> hat a vezernek mas a neve Loncarm <cre> :))))
Lopatowsky <cre> kodol valaki egyaltalan vagy mind engem kukkoltok ehehehe (Laura) <cre> mind itt vagyunk Veled :))
Abiondi <cre> utalom Mogyorot, utalom utalom utalom
Lopatowsky <duma> Asszem nonek csinalom. Azokra nem hat az agybenitas :)))
Abiondi <duma> mai termes: Loncarm es Abiondi fej-fej mellett halad 5-5 arrestel, viszont Lonci banisholt vagy 100-at :)
Littlepety <duma> jellemzo, ha nem penzt osztogatnak nem jon senki :)
Lopatowsky <duma> pedig kialt a foterre a nevemben csoreszolni :) erre mondjak Lop a towsky :) /Towsky , a templomi persely fosztogatoja Nonemu orias csavargo, Szint: 7/
Lopatowsky <duma> SOT! En oltem meg Kennedyt is Pardoc <duma> En meg Hitlert...ja az ongyilkos lett...lebuktam en is :) <duma> Lopatowsky enekli: Lopatowsky, Lopatowsky uber alles! :)
Abiondi azt valaszolja: lehet jpg-ket becsatolni set_items-be? :) Abiondi azt valaszolja: a meztelen noi holttestre gondoltam :)
Mick <cre> 1, 11, 21, 1211, 111221, 312211, ... ? :)) Loncarm <cre> brb Mick <cre> (: Keror <cre> hehe :))) Gyoker <cre> 13112221 Gyoker <cre> ugye jol detektaltam?:) Mick <cre> wizgyulesen ezen tortek a fejuket Loncarm, Yahoo, Ample ket oran keresztul (: Keror <cre> szegenyek, nagyon lefaradhattak amikor megtudtak a megoldast :)))
Loncarm <cre> Van itt egy emberke. Loncarm <cre> Drukker. 250M tp-t adna erte ha lecserelheti a fajat. Dano <cre> rideld
Nukeman <cre> Batman sux. (races denever)
Shyla <cre> szia, Mick, bogaram:) Aletta <cre> kedves Shyla, jobban tenned ha nem szolnal be a Mackomnak
Loncarm <cre> hmm... szoval valami testreszabott kellene? :) Aletta <cre> mondjuk Loncarm <cre> Egy szammal szukebb polo? Aletta <cre> talan :)))) Aletta <cre> de csak ha vizes :))))
Abiondi <cre> SUPERUSERT AKAROK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Abiondi <cre> a combat.c megint nem, jo :) Abiondi <cre> van 12 deneverem egy mezon Abiondi <cre> oda ment Lonc Abiondi <cre> erre 2 csapatra bomlottak Abiondi <cre> van egy 6 deneverbol allo csapat, amely megprobalja megolni Lonc 6 masik deneverbol allo csapatat :)
Abiondi <cre> ezt a ki***ott szobat irom mar 1,5 orajam, es meg mindig nincs kesz :) Loncarm <cre> Ez persze nem feltetlenul jelenti azt, hogy ilyen jo lesz... :P)) Flex <cre> sot..biztos
<cre> Bombook Abiondi Zelin Dano Mick Eleinor Galek

Vissza