Elveszett Világ / Logok

Mottó: "Egész nap a tökömet vakarom a cégnél és közben MUDozok..." Flex

Flex <cre> mit szolnatok ha szalonnat sutnenk wizgyules alatt?


Seen <cre> elbasztam :) Flex <cre> nem baj, ezeket majd Sziki kijavitja
Flex <arch> szar dolog kirugni benneteket, de ha muszaj...
Flex <cre> jo latni, ahogy jonnek be sorba a jatekosok, es nem toltodnek be a targyak..:)
Flex <cre> meg Abiondi ketseges Loncarm <cre> Tamogatom. :) Loncarm <cre> Abiondi? O ki? Herodes <cre> Abiondi hulye, ot ne vegyuk fel :))))) Flex <cre> nem hulye Abiondi <cre> o mennyi szavazatot kapott eddig? :) Flex <cre> csak bunko Flex <cre> lehet, hogy nem lesz 10 wizard Flex <cre> inkabb kevesebb legyen, de normalis Abiondi <cre> de akkor engem miert vesztek fel? :)))))))))) Flex <cre> ki mondta, hogy felveszunk?..:)
Vihar <arch> Hatkor menyasszonyom ele kell mennem Vihar <arch> <Tudjatok, a fonokom kiadta a parancsot..:) > Abiondi <arch> ismeros :))) mar volt olyan hogy egy Kormanyzo is lepett ki 'felsobb' parancsra az EVrol :))) Flex <arch> olyan nem volt..:) Flex <arch> max ha joo felfogott erdekem volt kilepni..:)
(Eleinor) <cre> Flex, felmerult, hogy te jatszol Kisviraggal :))) Garmacor <cre> :)))))))))))) (Eleinor) <cre> marmint a karakterrel :))) Flex <cre> persze hogy en jatszok, egesz nap a tokomet vakarom a cegnel es kozben MUDozok Abiondi <cre> es tesztelted a goblinokat :) Bombook <cre> linkeljuk :) Abiondi <cre> Flex: :)) Garmacor <cre> Flex es mar fenyes ?:)))) <cre> (Eleinor) a konnyet torolgeti :)))) Garmacor <cre> eskuszom ha a jatekosok ezt latnak ..:)))) (Eleinor) <cre> imidzsunk leesne, mint a szel :) Garmacor <cre> Eleinor megprobalt nyugatiasan beszelni :))imidzs = zselehaju tudatunk legallja :))
Loncarm <arch> Bassza... Flex <arch> Lonci, most jot szoltal
Garmacor <cre> flex legyszi megneznel valamit mint nagymuff ?:)) Flex <cre> haaat..:) Flex <cre> buzi vagy? Garmacor <cre> nem de meg lehetek :)
Flex <cre> szep latni hogy senki sincs /wizard alatt..:) Loncarm <cre> De en ott vagyok. Flex <cre> jovanna, en is ott vagyok!!!..:)
Flex <cre> tudom en hogy bena vagy..:) Abiondi <cre> Flex: en is szeretlek
Loncarm <cre> Ja, tenyleg, akkor ugye torolhetem a Gandalf-hazat? Flex <cre> nem Loncarm <cre> Nem szoltam. ;) Abiondi <cre> ok Lonci kivettem... Flex <cre> megigertem az asszonynak, hogy atirom egy kicsit Abiondi <cre> keso... :) Flex <cre> nem bvj Abi, fel kezzel is tudsz majd kodolni
Loncarm <cre> Apropo, ami cucc torolve lett a fovarosbol, gondolom nincs remeny a visszaszerzesere? Flex <cre> torolve lett? ki torolte? letorom a kezet
<cre> Seen szerint eharapozik a kurva randa duma itt :P Flex <cre> ja, bazd meg
Flex <arch> elolvastam, elfogadom, nem is lenne sok kozom ahhoz, hogy ellenkezzek
Eleinor <cre> Mindenki ivott ma? :) Flex <cre> meg nem..az lehet a baj
Sziki <cre> Flexy, te ertesz valamihez ? Flex <cre> ha..hazudni tok jol tudok
Flex <cre> mocsok reszeg banda
Sziki <cre> szeretunk mi teged , nem latszik ? Flex <cre> de, csak ki kene nyitni a szemem..most vakon gepelek
Flex <cre> meg 2 wszoba, es kesz a belepofolyoso..nem tudom elegszer reklamozni, ha alkotok valamit..:)
Flex <cre> gyerekek, orulok, hogy sokan vagytok, mert most belepiszkaltam az m_user.c-be, es lehet, hogy tobben mar nem jonnek be ma..:)
Flex <kezdo> kepzeljetek, ulunks a seggunkon, es elvezzuk, ahogy szenvedtek a sok hiba miatt
Flex <cre> hat eloszor is alkoto mar voltal egyszer, azzal nem tokolunk, masreszt beraktalak az rpg-be, hogy majd sziki kivehessen..:)
Flex <cre> az alkotot kulon nem jegyezzuk..:) Flex <cre> de majd eloterjesztem..:) Thunder <cre> ez gyors volt :)) Flex <cre> megbeszeltem magammal..:)
(ftp) Flex <cre> azert ez is lesz vagy 2 het, mig osszejon, de teny, hogy ezen kivul mar csak a wizardok segget tudom kinyalni, hogy jol erezzek magukat..:)
Proba <cre> en vagyok lex probawizardja..:) Proba <cre> ize..Flex Flex <cre> na, szoval probalom a creremote-ot..nekem tul sok jogom van, nem vagyok jo tesztelo..:) Abiondi <cre> de szar mar neked! :)
Loncarm <cre> Meg jo, hogy elvittem a cuccokat a /home-bol...erdekes lett volna ha letorlod... ;) Flex <cre> figyi, mas a fenyegetes, meg mas a letorles..:) elobb ugyis megneznem, mit torlok..:) Loncarm <cre> Ez megnyugtato. :) Akkor meg meggondolom visszapakoljam-e. ;))) Flex <cre> meggondolom az elveimet is..:) Loncarm <cre> ooo.... :))

Vissza