Elveszett Világ / Logok

Mottó: "Loncarm RULEZ! Fõleg a szökõkútban..." Pug

Loncarm <cre> En keves szobol is megertem magam. :)


Loncarm <cre> Anyam, nem akarok approval lenni...
Aletta <cre> pukkadjatok meg mocok himnemuek Aletta <cre> bocs :) Aletta <cre> Lonci, Te Barat vagy :) Aletta <cre> nem himnemu :) Loncarm <cre> Ketes dicseret... ;)
Loncarm <arch> A daemon ki a, ki a, ki a retre ment... Littlepety <arch> Jovan... Loncarm is eleg infantilis... nem log ki a sorbol :)
Loncam <cre> De hat ez minden, csak nem idealis vilag...
Loncarm <cre> Jolvan bazdmeg, seggfej vagyok, ontelt es hiu.
Loncarm <druida> hmmm... szerintem meg mindig almodom. Ma mindenki edesnek hiv...
Sziki <cre> Hat Lonci tipikusan a szarka-farka tortenet fohose lesz lassan
Quarog mondja: A fej nyert!! Quarog mondja: Loncarm, te nyertel 40 aranyat! Gazdagabb lettel 40 arany ermevel. Selion mondja: a fene Azt mondod: Bejott. :) Selion mondja: 50 arany bukat :) Selion mondja: bukta :) Sziki mondja: Geci csalok Selion mondja: nem jo :( Selion mondja: nem nyerek Sziki mondja: Szerintem Lonci elnyeri a penzunket Selion mondja: le kell utni Loncit! -> Loncarm nagyon vigyorog. - Selion fegyuri az ingujjat. Szegenyebb lettel 200 arany ermevel. 200 arany ermet adsz Sziki reszere. Selion a penzet szamolgatja. Azt mondod: HEJ! Selion mosolyog. Sziki mondja: No igy kell ezt ! Loncarm <cre> Segitseg! Hol egy poroszlo? Sziki meglogott a penzemmel! :)
Mick <cre> /wizards/loncarm/workroom.c line 88: undefined function huvely before (: Loncarm <cre> Na, leszallni a workroom-omrol. :)))))))) Mick <cre> (: Loncarm <cre> Amugy jo, hogy szolsz, en meg eszre sem vettem, hogy rossz. :) Mick <cre> (: ugye ha a huvely nincs definialva (: Loncarm <cre> Aljas. :) Mick <cre> (: <cre> Abiondi rohog Loncarm <cre> Azert ezt.... Abiondi <cre> ezt jol megkaptad Lonc! Flex <cre> en is, en is, mirol van szo?..:) Mick <cre> en _csak_ _a_ _hibauzeneteket_ neztem (: <cre> Loncarm nevet. Mick <cre> Loncarm workroomja nem mukodik, mert a huvely nincs deklaralva Flex <cre> hat az szar ugy...ugy nem is elet az elet..:) Mick <cre> 'Undefined function huvely before :) ' <cre> Abiondi rohog mint allat :) Mick <cre> na jo, ne bantsuk Loncarmot (: Loncarm <cre> huuu, azt hiszem ez eletem legkifejezobb virtualis mosolya. :))) Mick <cre> :)))) Abiondi <cre> :) [...] Mick <cre> szasztok ujra Flex <cre> szia Abiondi <cre> szasz Mick <cre> lonc, jo mar a huvely ? (: Loncarm <cre> ize... meg nem probaltam... :) Mick <cre> ne is (: Loncarm <cre> De mar hozzanyultam az elobb... :) Mick <cre> (; <cre> Abiondi rohog
Herodes <cre> itt valami szar van Loncarm <cre> Nem en voltam...
Loncarm <cre> Unatkozom... megyek vizsgazni... :)
Mick <cre> meselt neked Lonc az iratlan szabalyokrol ? (: Loncarm <cre> Meg a Hofeherkerol is... :)
Loncarm <cre> Jaj. Mick <cre> jezusom, loncarm ugye nem torolted le ? Loncarm <cre> Meg nem... <cre> Mick & a szivroham Mick <cre> lonc, sirtam volna... Loncarm <cre> Biztos, ami biztos elobb kerdeztem... :) Sziki <cre> huuuuu, azt hiszem fejlodott a zsakbaszaras kepzettsegem :) Loncarm <cre> Elhiszem. :)) Darel <cre> Mick eltorli a verejteket a homlokarol.... Mick <cre> lonc, akarod latni a filet, amiben azt irtam le, Mit kell megcsinalni, es azt nem hoyg Hogyan ? Mick <cre> ez alapjan aztan majd probald meg elkepzelni a Hogyant (: Loncarm <cre> Jo, holvan? Mick <cre> tuti kineztem volna innen az 5.rol
Sziki <cre> Oooo, Lonci dejo , hogy talalkszunk Loncarm <cre> Nekem is jo? :)
Flex <cre> nekem is lasssu, ezert a Loncarm kezdetu sorokat automatan kihagyatom a telnet progival
Loncarm <cre> hmm... Alettam, kezdek egyeterteni... Loncarm <cre> Jujj... Loncarm <cre> Mick, eskuszom az 'm' veletlen volt... :))
Sziki <cre> Mizujs Loncarm, igertel egy levelet :))) Loncarm <cre> Nos, az ugy volt... :)
(Loncarm) <arch> Nem tudja valaki a jelszavam? Mar csak ugy puszta veletlensegbol... :)
(Pug) <duma> Loncarm RULEZ! :) Foleg a szokokutban. :)))
(Abiondi) <cre> athozod? Sziki <cre> mit hozok at ? (Abiondi) <cre> Loncarmot (Abiondi) <cre> irna akkor _NEM AZ EN CREREMOTEOMBAN_ a feketemagusokat :)))
Aries <tk> Thes: Te vagy az a regi bard Thes? Thes <tk> huuu, te meg emlekszel ram? Aries <tk> egy arulora? :) Thes <tk> Arulo???? Aries <tk> Te vagy az elso aki otthagyott minket... Aries <tk> azaz oket :) Thes <tk> Hiszen nem is voltam igazi bard sosem. :) Aries <tk> dehogynem :) Thes <tk> hihi, de jo idoszak volt. Azota se latott bard tanoncot a mud... :) Aries <tk> nemnem... Thes <tk> Mi nem? Aries <tk> de lehettel voln a igazi bard.. Thes <tk> Akart a kanya... Aries <tk> ugykell neked.... Thes <tk> :)) Kommon <tk> es Kanya azota bard :)))) Aries <tk> :)))))))))))))))
<duma> Rexinf berekedt, de azer' probal karogni: Mi van, nem rettegsz? :) Vadmacsek <duma> elvesztettem a fonalat... <duma> Rexinf berekedt, de azer' probal karogni: Loncarmnak kene rettegnie.. Vadmacsek <duma> Nekem kellene rettegnem? <duma> Rexinf berekedt, de azer' probal karogni: Akkorat csobbant... de akkorat... Vadmacsek <duma> Nem csalodtam benned..... <duma> Rexinf berekedt, de azer' probal karogni: :) Loncarm <duma> Nos, azota sem mentem szokokut kozelebe... <duma> Rexinf rohog <duma> Lopatowsky rohog Vadmacsek <duma> Szegeny kicsi loncarm! Bocsasd meg az en ujdonsult ocsemnek...ilyenek ezek a fiatalok...
Zoran <magus> micsoda micsoda? Vampear <magus> csak annyi tortent hogy Lonci beugrott a szokokutba pecsen Vampear <magus> 5-en nem birtuk visszafogni:) Zoran <magus> szabad orszagban vagyunk, nem?
Loncarm <cre> Mert egyszer kitalaltak, hogy ne lehessen csak letezo fajt megadni. Azota nem csak nem letezot nem lehet...
Sziki azt valaszolja: Lonci egy igaz haver, tartja a hatat helyettem is ;)
Loncarm <cre> Eszem a csopp kis szadat, Seen............
Moonlight <kezdo> jo reggelt! Loncarm <kezdo> Szia! :) Loncarm <kezdo> Megolhetlek?
Loncarm <kezdo> hmm.... ha ma sem lesznek hibajelenteseim, nap vegere elhiszem, hogy milyen hibatlanul is dolgozom... ;)
Loncarm <cre> Elsirom magam... valami fontosat akartam kerdezni, de mire a cre-t beirtam, elfelejtettem. :(((
Loncarm <cre> Azta, csaknem mindenki egybol belepett, amint megirtam neki a levelet... :))
Bombook <cre> ki tette timotot dutyiba? Loncarm <cre> Szobat kert, nem? Hozza sajatot. :) Bombook <cre> :)))))))
Loncarm <cre> Ma mar eleget aludtam idebent, ideje otthon folytatni... :)
Loncarm <cre> Tessek leszallni rolam mielott en is roppant ideges leszek! :)
Abiondi <duma> Mh: ask for it Loncarm Abiondi <duma> de o meg inkabb marad a meleg agyikojaban mint idejojjon a mocsok :)
Loncarm <cre> Szep jo reggelt mindenkinek! (Nekem meg egy liter forro teat... ) :) Mick <cre> Sziiiija Loncarm Mick <cre> kerestunk reggel a metroallomason jegtombbe fagyva :))) Loncarm <cre> Te, ejfel korul jott egy kedves ember jegcsakannyal... :) Mick <cre> :))))
Loncarm <cre> Pedig en azt hittem csak a Felso-Tisza videken van arwiz...
Littlepety <cre> nagy egy talalmany ez az "ed" :) Loncarm <cre> De en meg az alfan is ed-del dolgozom idonkent. :) Littlepety <cre> Nagy az isten allatkertje :)))) ->ertsd mazohizmus rulez
Loncarm <cre> Aff... letoroltem egy varazslatot... :( Herodes <cre> varazsold vissza :)
Loncarm <cre> En mindig bent vagyok... ;)) Littlepety <cre> igen..."Loncarm 234555m ota henye" :)))
Muszashi <bard> Thes=Torgyan???? :) Thes <bard> Ijjj...lebuktam... Thes <bard> Muszashi ezert mongyon le! Muszashi <bard> :) <bard> Shyla felsohajt. Meg egy akadekoskodo bard. Nem eleg Kejvagy...:) Muszashi <bard> hm, maraggyon bard? Thes <bard> Ugyse tudsz kirugni, beeee :) Muszashi <bard> esetleg be tudom allitani a set_guild-et pl kisgazdara :) Thes <bard> Egy gnom eleg kis gazda... Muszashi <bard> finger thes :) Thes mar megint tanonckodik Himnemu gnom csavargo , kisgazda Szint: 23 Igazi neve: Thesesplanitenistb Nincs hazastarsa Szuletesnap: Sartki 14, -18 BN Tue Apr 21 11:48:28 1998 ota a: <193.6.138.50> geprol Thes minden levelet elolvasott. Nincs terve. Thes <bard> Neeeeeeeeeem!!!! Thes <bard> Nem eeer Selion <bard> COOL! :) Abiondi <bard> rohog mint alat Abiondi <bard> basszus Selion <bard> ELJEN MUSZASHI! :) Abiondi <bard> mindjart kidobnak minket a terembol, ugy rohogunk mi itt harman :) <bard> Selion leesett a szekrol...
Sziki <cre> Le akartam kerdezni az objektumokat, erre nezek nagyot hogy hogy megugrott a felhasznalas ;)) Sziki <cre> bejott Lonci... ;) Loncarm <cre> :)))) Sziki <cre> Szal azt akarom ezzel mondani, csak a helyet foglalod ;))) Loncarm <cre> Mindig tudtam, hogy szeretsz. :) Sziki <cre> Ez nem igy van. Sziki <cre> En imadlak teged :) Sziki <cre> Lonci! Te megmozdultal, ujabb 3 object a memoriaban ;) Loncarm <cre> En ugyan nem, meg levegot sem vettem... :) Sziki <cre> Ha parancsot adsz ki az az object is a membe kerul, csak hogy tudd ;) Loncarm <cre> A cre-n kivul meg nem adtam ki parancsot. :P Sziki <cre> mert latom kiadtal egy peoplet ;) Az az elobb nem volt bent, meg az rkik sem ;) Loncarm <cre> Jo, jo, az az elot volt, hogy ki akartal utalni innen. :)) Sziki <cre> na jo, ugy latom az utjelzo tabla szivarog Loncarm <cre> ?? Sziki <cre> most mar lelegezhetsz ;)
Thes <duma> De nem az enyem ugyanolyan, hanem az ove ugyanilyen. :))
Bist kerdezi: szerinted ki tudna javitani valaki ezt a kopenyt?:)) Bist mutat rad. Azt mondod: Enyhe celzas szagat erzem... Bist futyul.
Flex uzeni: rosszul adtam meg az E-mailedet, nagy@dragon.klte.hu, visszadobta a mailer Flex uzeni: ize, te adtad meg rosszul..:) Flex azt valaszolja: de nem baj, a lenyeg, hogy mukodik a dolog, mert ez a teszteles idoszaka Flex reszere uzened: Akkor vegyuk ugy, hogy en ezt teszteltem... ;))))))
Selion <cre> Loncarm! Loncarm <cre> Hol? Selion <cre> Mindenhol! :) Loncarm <cre> Aj-haj... akkor vege mindennek...
Nukeman <cre> Lonci, miert van az, hogy ahanyszor en belepek, te mindig bent vagy? :)
->Nukeman - Valahol a megkovult erdoben Nukeman <cre> Vazzeg Lonci, megkovultem az erdoben... Loncarm <cre> Beleolvadsz a kornyezetbe? :)) Nukeman <cre> De az alatt az ot perc alatt kellene hogy kapjon a jatekos valami uzenetet, az eleg sok ido... Loncarm <cre> Ugyan mar, ez nem ovoda...
<cre> Loncarm ma felelmetes formaban van. Het jelszobol otot elrontott. Harmat ketszer is ... :) Aletta <cre> urameg Aletta <cre> ugye itt nincs jogod torolni ?

Vissza